25 április, 2016

POLGÁR IPARI PARK: ISMÉT SPEKULATÍV CSARNOKKAL BŐVÜL A RÉGIÓ LEGMODERNEBB LOGISZTIKAI KÖZPONTJA

Az InfoGroup cégcsoport a vidéki logisztikai piacon egyedülálló módon, 2014 után újra spekulatív alapon épített „A” kategóriás raktárcsarnokot, ezúttal 8500 m2-en, ezzel összesen mintegy 27.000 m2-re növelve az Ipari Parkon belüli saját fejlesztésű területek nagyságát.

Ezzel tovább folytatódik a vidék legmodernebb ipari ingatlan beruházásának, az 58 hektáros Polgár Ipari Parknak a bővítése.

A több mint 18 ezer m2-es első ütem 100% -os bérbeadottsága, a régióban tapasztalható nagy kereslet és a betelepült vállalkozásaink visszajelzései biztos alapot szolgáltatnak beruházásainkhoz. Sikeresen pályáztunk uniós forrásokra is a fejlesztések finanszírozásához, melyek lehetővé teszik a versenyképes bérleti feltételek biztosítását. Az eddigi visszajelzések azt mutatják, hogy a piac értékeli a rugalmasságot és a kész megoldásokat.” – mondta Székely Ádám, az InfoGroup Cégcsoport ügyvezetője.

Az InfoGroup az új csarnoknál is nagy hangsúlyt fektetett a minőségi kivitelezésre. A belső terek rugalmasan alakíthatóak, a nagyszámú dokkolókapu és rámpa lehetővé teszi egyedi elképzelések megvalósítását is, vagy akár a cross-docking rendszerű üzemeltetést. A csaknem 10 méteres tiszta belmagasságnak köszönhetően az épületek működhetnek raktárként, de összeszerelő üzemként is. A csarnokokhoz korszerű irodaterek, és nagy számban parkolóhelyek is tartoznak. A kivitelezést és az üzemeltetést energiatakarékos és környezettudatos megoldások és szolgáltatások jellemzik.

A Park célja, hogy a folyamatban lévő és a tervezett további fejlesztésekkel Észak-Kelet-Magyarország első számú logisztikai központjává váljon. Ehhez kiváló az elhelyezkedése, a Polgár Ipari Park közvetlenül az M3 autópálya mellett, a Miskolc-Nyíregyháza-Debrecen háromszög közepén, mindhárom nagyvárostól fél óra távolságra található. A térség településeiről és a közeli megyeszékhelyekről a munkaerő ellátottság is megfelelően biztosított a betelepülő cégek számára.

Forrás: InfoGroup

TÉRKÉP

KAPCSOLAT

Infogroup Ingatlanfejlesztő cégcsoport

Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. | Levélcím: 1519 Bp., Pf. 235

Tel.: +36 1 481 4530 | Fax: +36 1 481 4531 | E-mail: info@infogroup.hu

Your message was sent successfully.

DÍJAINK, MINŐSÍTÉSEINK

Infogroup