26 május, 2017

HARMADSZOR IS BUSINESS SUPERBRANDS DÍJAS AZ INFOGROUP!

Az Infogroup harmadszor is elnyerte a Superbrands díjat.
A most tízéves Business Superbrands program 22 tagú, független szakemberekből álló bizottsága az üzleti szektor legkiválóbb márkáinak ítéli oda a Superbrands Business díjat. Az Infogroup immár harmadik alkalommal kapta meg a kitüntetést.

A cégcsoport mára a magyarországi ingatlanpiac meghatározó, dinamikusan fejlődő szereplőjévé vált úgy, hogy közben az alapítók számára fontos értékek ugyanolyan jelentőséggel bírnak a cég életében.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy cégünk olyan értékeket képvisel, amelyek méltóvá teszik a „Superbrands’ cím viselésére. Az InfoGroup a kezdetektől nagy hangsúlyt fektet arra, hogy működése minden területén megfeleljen „Ingatlanfejlesztés felsőfokon” szlogenjének. Hiszem, hogy az Infogroup márkanév a korrekt együttműködést, a hosszútávú értékteremtést és felelősségvállalást szimbolizálja.”- mondta Székely Ádám, az Infogroup ügyvezető igazgatója.

A Bisnode és más a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. Ebbe a listába éppúgy beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – olyan kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a hazai kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

Forrás: InfoGroup

TÉRKÉP

KAPCSOLAT

Infogroup Ingatlanfejlesztő cégcsoport

Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. | Levélcím: 1519 Bp., Pf. 235

Tel.: +36 1 481 4530 | Fax: +36 1 481 4531 | E-mail: info@infogroup.hu

Your message was sent successfully.

DÍJAINK, MINŐSÍTÉSEINK

Infogroup