3 november, 2017

VARGA MIHÁLY TETTE LE AZ INFOGROUP ÁLTAL FEJLESZTETT LOGISZTIKAI CSARNOK ALAPKÖVÉT

A Jabil Circuit Magyarország az InfoGroup-ot bízta meg tiszaújvárosi  logisztikai csarnokának fejlesztésével.

A 18.000 négyzetméter területű csarnok alapkövét 2017. november 03-án Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter tette le.Az alapkőletételi ünnepségen Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter mellett részt vett és beszédet mondott Bráz György Tiszaújváros polgármestere, Székely Ádám, az InfoGroup ügyvezető igazgatója és Győri Péter, a Jabil ügyvezető igazgatója.

Az épületről:

Az egyedi megrendelés alapján készülő logisztikai csarnok építése 2018. szeptemberében kezdődött és várhatóan 2018. közepén fejeződik be. Az épület kivitelezője az Aktuál Bau Kft.

Székely Ádám beszédében elmondta:„A Jabil ezzel a beruházással a gyár mellett létesített új, 18 ezer négyzetméteres raktárába konszolidálja logisztikai tevékenységeit, ami reményeink szerint hozzájárul a cég nagyobb versenyképességéhez, és ezáltal újabb üzletekhez juthat a tiszaújvárosi üzem – ez pedig számunkra is további fejlesztési lehetőségeket teremthet: ez igazi win-win szituáció. Külön öröm az InfoGroup cégcsoportnak, hogy a magyar kkv szektor tapasztalt, professzionális és 100%-ban magyar szereplője épít egy multinacionális cégnek, magyar kivitelezővel, magyar bank finanszírozása által.

Forrás: InfoGroup

TÉRKÉP

KAPCSOLAT

Infogroup Ingatlanfejlesztő cégcsoport

Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. | Levélcím: 1519 Bp., Pf. 235

Tel.: +36 1 481 4530 | Fax: +36 1 481 4531 | E-mail: info@infogroup.hu

Your message was sent successfully.

DÍJAINK, MINŐSÍTÉSEINK

Infogroup