23 július, 2018

INFOGROUP: NEGYEDSZER IS SUPERBRANDS DÍJAS

Az Infogroupot idén is Superbrands díjjal tüntette ki a független szakemberekből álló bizottság, amely az üzleti szektor legkiválóbb márkáinak ítéli oda a Superbrands Business díjat. Az Infogroup negyedik alkalommal kapta meg a kitüntetést.

A Bisnode és más a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. A cégcsoport mára a magyarországi ingatlanpiac meghatározó, dinamikusan fejlődő szereplőjévé vált úgy, hogy közben az alapítók számára fontos értékek ugyanolyan jelentőséggel bírnak a cég életében.

Az Infogroup a magyar kereskedelmi ingatlanpiac egyik kulcsszereplőjévé nőtt az évek folyamán. 2018-ban két kiemelt ipari-logisztikai projektet adott át a kelet-magyarországi térségben; két sikeres irodaház-tranzakciót hajtott végre (értékesítette a Bartók Udvar I irodaházat és megvásárolta (befektető partnerekkel) a Complex irodaházat); valamit az év végéig átadja a Bartók Udvar II irodaház ‘A’ szárnyát is.

Forrás: InfoGroup

TÉRKÉP

KAPCSOLAT

Infogroup Ingatlanfejlesztő cégcsoport

Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. | Levélcím: 1519 Bp., Pf. 235

Tel.: +36 1 481 4530 | Fax: +36 1 481 4531 | E-mail: info@infogroup.hu

Your message was sent successfully.

DÍJAINK, MINŐSÍTÉSEINK

Infogroup