27 november, 2019

FÁBIÁN ZOLTÁN AZ INFOGROUP ÚJ ÉRTÉKESÍTÉSI IGAZGATÓJA

Fábián Zoltán váltja Makkai Zsuzsannát az Infogroup értékesítési igazgatói székében.

Zoltán az APD értékesítési és marketing igazgatói pozíciójából érkezett az Infogrouphoz. Előtte – többek között – az S IMMO bérbeadási igazgatójaként, a CBRE Global Corporate Services tanácsadójaként, valamint a Raiffeisen Evolution bérbeadási vezetőjeként tevékenykedett. Az Infogroupnál a cégcsoport teljes iroda-, logisztikai és hotel-portfóliójának értékesítését irányítja majd.

Székely Ádám, a cég ügyvezető igazgatója szerint „Zoli személyében egy elkötelezett és kiváló szakemberrel gazdagodik az Infogroup. Biztos vagyok benne, hogy kreativitásával és egyéniségével tökéletesen beleillik majd az Infogroup dinamikus vállalati kultúrájába. Nagyon örülünk, hogy csapatunkban köszönthetjük”

Makkai Zsuzsanna  a közeljövőben teljesen más jellegű – édesanyai – kihívások elé néz.

„Egyik szemünk sír, a másik nevet” – mondta Székely Ádám. „Zsuzsa az itt töltött évek alatt cégünk egyik meghatározó egyénisége, úgyis mondhatnám pillére volt. Azt gondolom munkájának minőségét nem kell méltatnom, az Infogroup portfoliójának közel 100%-os hasznosítottsága magáért beszél. Kiváló munkája mellett, Zsuzsa természetes optimizmusával és közvetlenségével is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az Infogroup ma egy olyan cég, ahol jó dolgozni.”

Az Infogroup csapata teljes szívből gratulál és nagyon sok boldogságot kíván Zsuzsának

Forrás: InfoGroup

TÉRKÉP

KAPCSOLAT

Infogroup Ingatlanfejlesztő cégcsoport

Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. | Levélcím: 1519 Bp., Pf. 235

Tel.: +36 1 481 4530 | Fax: +36 1 481 4531 | E-mail: info@infogroup.hu

Your message was sent successfully.

DÍJAINK, MINŐSÍTÉSEINK

Infogroup