19 december, 2019

ÚJ IRODAHÁZHOZ, ÚJ IRODA DUKÁL- BEKÖLTÖZTÜNK, BENEVEZTÜNK

Beköltöztünk, Benevezünk.

Új irodaházhoz új iroda dukál. Idén adtuk át legújabb projektünket, a Bartók Udvar II irodaházat és hogyan ellenőrizhetnénk a funkcionalitást és minőséget jobban, mint hogy mi is beköltözünk. Az Infogroup új irodáját a Level Up tervezte.

Az új irodát beneveztük Az Év Irodája versenyre, így néhány héten keresztül bárki bepillantást nyerhet a ‘kulisszák’ mögé.

Néhány gondolat a irodánkról: Az egylégterű irodákban a funkciók szerinti tagolást a szőnyegek és falak színének és textúrájának váltakozásával értük el. A dizájn ötvözi az industrial és modern stílust: az iroda színeiben az okker (oliva) és a szürke dominál, amit a logónk zöld és kék színeinek természetközeli árnyalatai lágyítanak, a mintázatban pedig sok a keresztbefutó vonalas motívum, ami az épület egyenes vonalait tükrözi vissza. A tárgyalók falát egyedi vízszintes festéssel osztottuk meg. Az egylégterű kialakítás a legtöbb esetben segíti a kommunikációt, de az elmélyült beszélgetésekhez két telefonszobát is kialakítottunk. Elvitathatatlan, hogy mindenki kedvence, a Bartók Bistro, amely visszatükrözi a Bartók Béla úton lévő számtalan kis kávézó hangulatát.

Forrás: InfoGroup

TÉRKÉP

KAPCSOLAT

Infogroup Ingatlanfejlesztő cégcsoport

Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. | Levélcím: 1519 Bp., Pf. 235

Tel.: +36 1 481 4530 | Fax: +36 1 481 4531 | E-mail: info@infogroup.hu

Your message was sent successfully.

DÍJAINK, MINŐSÍTÉSEINK

Infogroup