Céljaink

1. HOSSZÚ TÁVÚ ÉRTÉKTEREMTÉS
Mind saját ingatlanfejlesztésekkel, mind befektetéseinkkel arra törekszünk, hogy környezetünk és partnereink számára olyan értéket teremtsünk, mely a fenntartható fejlődést szolgálja. Fejlesztéseinket úgy tervezzük meg, hogy legalább középtávon mi magunk üzemeltessük őket.

2. HATÉKONY MUNKAMÓDSZER
Projekt alapú munkavégzés, az adott feladathoz szükséges tudás és szakirányú ismeretek mozgósításával, a kollégák széles körű tapasztalataira építetten. Emellett esetenként külső szakértők bevonása a tökéletes szolgáltatás nyújtásához.

3. KÖRNYEZETTUDATOS HOZZÁÁLLÁS
A 21. század kihívásainak megfelelően a környezettudatosság a fejlesztéseink előkészítése, kivitelezése és üzemeltetése során folyamatosan előtérben áll, emellett portfólió beruházásainkkal is azon iparágakban igyekszünk partnereket keresni, ahol a környezet védelme is lényeges.

4. TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS
Az Infogroup számára kiemelkedően fontos a társadalmi szerepvállalás, akár a napi munka részeként, akár a projektjeink révén (munkahely teremtő vállalkozások elindítása, környezetvédelemmel kapcsolatos tevékenységek, fiatalok mentorálása, kulturális támogatások).

5. PARTNERKÖZPONTÚ SZEMLÉLET
A cégcsoport fő működési területeinek természetéből adódóan szerteágazó üzleti kapcsolatrendszerrel rendelkezik. Számunkra lényeges, hogy bármilyen tartalmú vagy szintű munkáról legyen szó, adott partnereinkkel zökkenőmentesen, a feladatra koncentráltan, közösen érjük el céljainkat, mindeközben minőségi munkakapcsolatokat kialakítva.