Történetünk

InfoGroup Management Kft.

A hazai ingatlanpiacon immár 27 éve jelen lévő, magyar magánszemélyek által alapított, magyar tulajdonú ingatlanfejlesztő vállalat, értékesítési és bérbeadási céllal szervez elsősorban saját tulajdonú telkeken megvalósuló iroda- és ipariingatlan-beruházásokat, fejlesztéseket pedig eseti jelleggel más tulajdonú ingatlanokra is.

A kilencvenes években jellemzően lakóingatlanokkal foglalkozó vállalatcsoport 2001-től profilt bővített, és kereskedelmi ingatlanok fejlesztésével is piacra lépett (irodaházak, ipari parkok). 2012 óta komplex ipari beruházásokban tulajdonosi szerepvállalás és projekt menedzsment is erősíti a cég tevékenységeit. Ezek a portfólió beruházások: hulladékkezelés, műanyagipar, szolgáltatások. A cégcsoport 2013 óta aktív a kockázati tőkebefektetések területén és inkubátorházat is alapított kezdő vállalkozások támogatására.

Mára a tulajdonos-vezető körben két generáció tapasztalata és tudása biztosítja a vállalatcsoport jövőjét, az ambiciózus célok elérését. Mindkét generáció képviselői pénzügyi szakemberek, ami biztosíték a szervezet pénzügyi stabilitására, a projektek finanszírozására és kivitelezésére.